Universitatea Nationala de Stiinta si Tehnologie Politehnica Bucuresti

Departamentul de Mecanica "Radu P. Voinea"Master

Home Conducere Membri Cursuri Master Cercetare Laboratoare Biblioteca Publicatii Teze Activitate Evenimente Despre noi Contact

 

In condiţiile noii structuri a invatamantului superior, rezultate din Procesul de la Bologna, studiile din programul de master urmaresc:

  •  pregatirea personalului de inalta calificare pentru activitati de proiectare si cercetare;

  •  asigurarea conditiilor ca unii dintre absolventi sa-si poata continua perfectionarea prin programul de doctorat.

In acest context, Departamentul de Mecanica a Universitatii "Politehnica" din Bucuresti organizeaza doua programe de master:

acreditate de ARACIS (http://www.aracis.ro/uploads/media/Validare_rapoarte_21.07.2011.pdf, pozitiile 144, respectiv 147).

 

Pentru atingerea obiectivelor propuse, planurile de invatamant ale programelor de master contin o serie de discipline absente sau insuficient tratate in programa studiilor de licenta.

Disciplinele acopera o gama larga de domenii care contribuie la formarea unor specialisti cu o buna pregatire.

Titularii acestor discipline, membri ai Departamentului de Mecanica, sunt cadre universitare cu un grad ridicat de competenta si cu titlul stiintific de doctor in domeniile respective.

 

Inscriere pentru admitere la master in perioada mai-septembrie 2023

https://admitere.pub.ro/Admitere/site/infogen

http://isb.pub.ro/admitere-master/

(Informatii suplimentare CZV; Informatii suplimentare IPACMSM).

 

 

Departamentul de Mecanica "Radu P. Voinea", Centrul de Cercetari in Mecanica Sistemelor, Universitatea "Politehnica" din Bucuresti,

Splaiul Independentei nr. 313, sala BN-01, cod 060042, Bucuresti, ROMANIA, tel.: (004)021.402.92.50, email: secretariat at cat.mec.pub.ro