Mobilitati si burse de studiu

Programul National de Burse al Republicii Slovace

A fost lansat noul program de Burse al Guvernului Francez (BGF) pentru Master și Doctorat în co-tutelă 2020-2021. Programul, dezvoltat de Ambasada Franței și Institutul Francez din România, încă din 1990, oferă tinerilor români oportunitatea de a studia în Franța. Termenul limită de trimitere a solicitărilor de burse este 2 martie 2020. Limba franceză nu este obligatorie, chiar dacă reprezintă un avantaj, în noul program existând oportunităţi de a urma o filieră si în limba engleză! Toate informațiile legate de criteriile de selecție, cuantumul bursei și documentele necesare pentru dosarul de candidatură sunt disponibile la adresa:

http://www.institutfrancais.ro/Bucuresti/menu_view/F5A65A/BURSE%20ACORDATE%20DE%20GUVERNUL%20FRANCEZ/130

Programul National de Burse al Republicii Slovace

Guvernul Republicii Slovace ofera burse studentilor, doctoranzilor, cadrelor didactice universitare si cercetatorilor din tari membre UE. Pentru detalii accesati adresa: https://www.scholarships.sk/en/main/programme-terms-and-conditions/foreign-applicants

Burse – Serviciul German de schimb academic (DAAD)

Prezentare a programelor de burse DAAD pentru doctoranzi, tineri cercetători și cadre didactice universitare (marți, 2 aprilie 2019, ora 14.00 – UPB, sala CB 105)

Burse Erasmus

Mobilitati ERASMUS pentru studenti, masteranzi si doctoranzi din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti si prin programul ARUT (Alianta Romana a Universitatilor Tehnice).

Burse Germania

Oferta de burse in Germania, pentru studenti, absolventi, doctoranzi si cercetatori.

Burse strainatate

Oferte de burse in strainatate, pentru studenti, masteranzi, doctoranzi si profesori.

Burse Erasmus

Organizarea şi desfăşurarea mobilitatilor studentesti Erasmus+, în cadrul UPB, Facultatea ISB, au la baza principiile enuntate în Carta Universitară Erasmus+, Ghidul Programului Erasmus+- precum şi recomandările ANPCDEFP privind organizarea mobilităţilor.

Cambridge Winter School

2-nd International Winter School on Big Data – University of Cambridge

Roma Education Fund

Programul de Burse Roma Education Fund anunță deschiderea ciclului anual de burse, an universitar 2018-2019.

Burse Franta

Guvernului Francez (BGF) ofera tinerilor romani oportunitatea de a efectua, in Franta, un an de Master sau 12 luni in cadrul perioadei de studii doctorale.

Burse SEE

Burse in Spatiul Economic European (SEE) pentru studenti si profesori.